Language
Кошик

Жилет Dynafit Alpine Running U Vst (71142)

Out of stock
артикул
Жилет Dynafit Alpine Running U Vst (71142)

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

Деталі

Dynafit Alpine Running U VST - біговий жилет Dynafit Alpine Running - це необхідна річ для всіх любителів як гірських стартів та класичних марафонів, так і для повсякденних тренувань. Конструкція жилетки забезпечує абсолютний комфорт та прилягання , не сковує рухів та майже не відчувається на тілі.

Біговий жилет Dynafit Alpine виготовлений з міцного поліаміду, тому він збереже свій вигляд та міцність на багато бігових сезонів, навіть в найгірших погодніх умовах. У той же час, і поліамід, і додавання поліестеру в підкладку означають, що волога, що утворюється під час фізичних навантажень, буде поступово випаровуватись. Це забезпечується сітчастою панеллю на спині та плечах, тому ви отримаєте ефективний захист від перегріву. Жилетка застібається на блискавці, розташованій спереду, тому ви одягаєте її як класичну куртку. Крім того, з боків жилета є гнучкі петлі, які можна відрегулювати та ще краще підігнати.

Жилет Dynafit Alpine має дві бічні кишені, зроблені з еластичного матеріалу, які вмістять гнучкі пляшки для води або ізотонічні гелі. Щоб забезпечити їх стійкість, наявні еластичні петлі, тому вам не доведеться турбуватися про те, що вони випадуть з кишені під час бігу. Крім того, на грудях є кишеня з блискавкою, яка ідеально вмістить смартфон або інші плоскі предмети.

Особливості:
- міцні та надійні матеріали
- дихаюча здатність синтетичних матеріалів знизить ризик перегріву
- стійка конструкція забезпечує максимальну свободу пересування
- зручний, приталений крій
- кріпиться на блискавці
- дві кишені для гнучких пляшок з водою
- нагрудна кишеня на блискавці

Технічні характеристики:
Матеріали: Pa mesh stretch 85 ( 93%PA 7%EA ),
Dry'ton Active light recycled mesh 52 bs ( 100% Polyester )
Вага: 76 г

Характеристики

Характеристики
ДЛЯ КОГО Унісекс

Відгуки

Write Your Own Review
Ви пишете відгук на товарЖилет Dynafit Alpine Running U Vst (71142)