Язык
Корзина

Спальный мешок Pinguin Safari 190 2020

В наличии
артикул
Спальный мешок Pinguin Safari 190 2020
Начиная с 3 485,00 грн.

Наличие товара в магазине уточняйте перед визитом

Детали

Якісна літня ковдра-спальний мішок, що трансформується в ковдру.

Якщо вам подобаються спальні мішки з ковдрами, у нас є ще один представник, на цей раз у формі Safari. Сафарі особливо підходить для літньої пори, так як вже підвищує температурний комфорт на один градус. Що стосується його використання, він ідеально підходить для караванного парку, так само як і для риболовлі, і він буде зручним компаньйоном для вас у походах.

 

Особливості:

  • Двостороння блискавка може бути закрита як всередині, так і зовні. Крім того, він забезпечений внутрішнім шаром, який ефективно запобігає продуванню повітря через нього.
  • Дві петлі для полегшення підвішування і швидкого сушіння.
  • Завдяки розташуванню блискавки на лівій або правій стороні і її поділу в кутку біля підніжжя можна з'єднати не тільки два Safari, але і Safari з усіма спальними мішками-ковдрами з наповненням ThermicFibre PFM, що, безсумнівно, буде оцінено закоханими парами. Крім того, ця функціональність значно підвищує тепловий комфорт. У разі сильної спеки Safari можна повністю розстебнути і таким чином перетворити в ковдру розміром 160 * 190 см, під якою дві людини можуть без проблем поміститися.
  • Для теплового комфорту і в той же час малої ваги і можливості хорошого упакування, була обрана одношарова теплоізоляція. ThermicFibre PFM фліс пришитий до верхньої тканини з поперечними швами через проміжки, що забезпечує його постійний рівномірний розподіл.
  • Технологія ClimaControl Shield (CCS) забезпечує збалансовану верхню тканину, запобігає виходу теплого повітря зсередини і в той же час забезпечує достатню повітропроникність.
  • Оптимізує співвідношення між опором вітру для збереження тепла і вентиляції внутрішньої вологості для запобігання конденсації. Поєднання цих функцій забезпечує комфорт користувача і сприятливий клімат всередині спального мішка.
  • Водовідштовхувальна обробка забезпечує достатній захист від несприятливих погодних умов.
  • Тканина Clima Control Shield легка, добре упаковується і м'яка на дотик.

 

Технічні характеристики:

Температура комфорту (жін/чол): 4 С / -1 З

Температура екстриму: -17 С

Наповнювач: Thermicfibre PFM (1 шар - 1 x 250 г / м 2)

Зовнішній матеріал: Polyester DWR Clima Control Shield

Внутрішній матеріал: Polyester Micro Lite

З'єднання з лівим / правим спальником: так

Довжина: 190 см

Ширина (в плечах / в ногах): 80 см

Розмір в упаковці: 22 x 38/24 см

Вага: 1,6 кг

Характеристики

Характеристики
ДЛЯ КОГО Унисекс

Отзывы

Напишите ваш собственный отзыв
Вы пишете отзыв на товар:Спальный мешок Pinguin Safari 190 2020
Ваш рейтинг