Язык
Корзина

Рюкзак городской Fjallraven Kanken Laptop 13 27171

В наличии
артикул
Рюкзак городской Fjallraven Kanken Laptop 13 27171
Начиная с 2 310,00 грн. Обычная цена 4 620,00 грн.

Наличие товара в магазине уточняйте перед визитом

Fjallraven Kanken Laptop 13 Forest Green - классический городской рюкзак Kanken из прочной, водоотталкивающей ткани. Эта модель имеет дополнительный отсек для 13-дюймового компьютера.

- Рюкзак идеально подходит для повседневного использования, но также отлично подходит для путешествий. Приятно легко вытащить свой ноутбук при прохождении безопасности в аэропорту, даже если рюкзак упакован. - сказал Fredrik Hyltén-Cavallius, разработчик продукта.

Классический Kanken, который вышел в продажу впервые в 1978 году, с закручиванием. Эта модель имеет место для ноутбука размером 13 дюймов в специальном мягком отсеке сзади. Мягкие плечевые ремни. Большой основной отсек, два боковых кармана и карман на молнии спереди. Вся сумка изготовлена ​​из прочного Vinylon F. Подходит для 13-дюймового ноутбука, максимальные размеры 32 x 22 x 2 см.

Детали

Класичний Kånken з водовідштовхувальної, міцної тканини. Ця модель має особливий відсік для 13-дюймового ноутбука. - "Рюкзак ідеально підходить для повсякденного використання, але також відмінно підходить для подорожей. Приємно легко витягти свій ноутбук при проходженні безпеки в аеропорту, навіть якщо рюкзак упакований." - висловлювання Fredrik Hyltén-Cavallius, розробника продукту.

Kanken Laptop 13. Ця модель має місце для ноутбука розміром 13 дюймів в спеціальному м'якому відсіку ззаду. М'які плечові ремені. Великий основний відсік, дві бічні кишені і кишеня на блискавці спереду. Вся сумка виготовлена ​​з міцного Vinylon F. Підходить для 13-дюймового ноутбука, максимальні розміри 32 x 22 x 2 см.

Kånken. Прямі спини - щасливі спини. Kånken був запущений в 1978 році, щоб позбутися від проблем зі спинами школярів. Вони почали з'являтися в більш молодих вікових групах, коли були популярні плечові сумки. У Kånken багато простих, зрозумілих функцій. Рюкзак незабаром став звичайним явищем в дошкільних та природоохоронних школах по всій країні. Ідея використання рюкзака швидко поширилася, як і Kånken. Це так само популярно сьогодні, і є відмінним вибором для школи, прогулянок або їзди на велосипеді.

Vinylon F - це назва зносостійкої тканини, яка сприяла популярності Kånken протягом багатьох років. Будучи синтетичним матеріалом - він виготовлений з волокна, званого полівініловим спиртом (Polyvinyl alcohol), - він має певні властивості, які в більшості випадків зустрічаються в природних матеріалах.

Міцний захист від вологи. Тканини, що використовуються в рюкзаках, зазвичай вимагають покриття, такого як поліуретан (PU) або силікон, для забезпечення водостійкості. Вінілоновое (Vinylon) волокно, з іншого боку, веде себе як натуральний матеріал і набухає, коли стає вологим. Вологість також робить тканину більш щільною, дозволяючи їй витримувати вологу без необхідності в покритті. Це, в поєднанні з його чудовою довговічністю, є однією з причин, за якими Vinylon F став модним у Kånken з кінця 1970-х років.

Догляд: очистіть м'якою щіткою і теплою водою.

 

Особливості:

  • Міцний, водостійкий матеріал Vinylon F.
  • М'яка кишеня для ноутбука (до 13 дюймів).
  • М'які плечові ремені.
  • Великий основний відсік.
  • Дві бічні кишені і кишеня на блискавці спереду.

 

Характеристики:

Матеріал: основний: Vynylon F: 100% Polyvinyl alcohol; ручки / лямки: 100% Polypropylene

Об'єм: 13 л.

Розмір: 35 х 25 х 16 см

Вага: 0,345 кг.

Характеристики

Характеристики
ДЛЯ КОГО Унисекс

Отзывы

Напишите ваш собственный отзыв
Вы пишете отзыв на товар:Рюкзак городской Fjallraven Kanken Laptop 13 27171
Ваш рейтинг