Язык
Корзина

Рюкзак городской Fjallraven Kanken 23510

В наличии
артикул
Рюкзак городской Fjallraven Kanken 23510
Начиная с 2 100,00 грн. Обычная цена 4 200,00 грн.

Наличие товара в магазине уточняйте перед визитом

Fjallraven Kanken  - настоящая классика рюкзаков! Множество расцветок и идеальные размеры делают эту модель самой популярной из всей линейки. Он одинаково хорошо подходит, как для прогулок с друзьями, так и для походовКлассический городской рюкзак  с застежкой-молнией, которая открывает весь основной отсек. Очень прочная виниловая ткань. Внутренний карман с пенкой для сиденья. Простые плечевые ремни и ручки сверху. Отражатель в логотипе. Многие люди думают, что не уплотненные лямки вызовут боль в плечах, однако это не так! Они еще более удобные чем уплотненные с ремнем, а если Ваша спина устала, то вы всегда можете взять рюкзак за две лямки сверху. В комплект включен специальный пенапластовый блок, который будет держать форму Вашей спины и не давать Вам устать. Я сначала подумал, что это какой-то мусор, но эта штука действительно работает.

Размер идеально подходит для городских поездок, у классик он соответствует 13 дюймовому макбуку. Передний карман идеально подходит для того, чтобы положить туда проездной в метро для быстрого доступа. Не слишком большой, не слишком маленький – размер идеален. Вы сможете удобно принести предметы первой необходимости на работу или домой .отает.

Детали

Класичний рюкзак Kånken із застібкою-блискавкою, основний відсік відкривається повністю. Надміцна вінілова тканина. Внутрішній відсік з пінкою для сидіння. Зручні плечові лямки і ручки зверху. Світловідбивачі в логотипі.

Kånken виготовлений з міцного, легкого Vinylon F. Великий основний відсік з великим отвором дозволяє легко класти / виймати предмети. Дві бічні кишені і кишеня на блискавці спереду. Ручки зверху, вузькі, еластичні плечові ремені, сидіння в кишені ззаду і логотип, який працює як відбивач.

Kånken. Прямі спини - щасливі спини. Kånken був запущений в 1978 році, щоб позбутися від проблем зі спинами школярів. Вони почали з'являтися в більш молодих вікових групах, коли були популярні плечові сумки. У Kånken багато простих, зрозумілих функцій. Рюкзак незабаром став звичайним явищем в дошкільних та природоохоронних школах по всій країні. Ідея використання рюкзака швидко поширилася, як і Kånken. Це так само популярно сьогодні, і відмінний вибір для школи, прогулянок або їзди на велосипеді.

Vinylon F - це назва зносостійкої тканини, яка сприяла популярності Kånken протягом багатьох років. Будучи синтетичним матеріалом - він виготовлений з волокна, званого полівініловим спиртом (Polyvinyl alcohol), - він має певні властивості, які в більшості випадків зустрічаються в природних матеріалах.

Міцний захист від вологи. Тканини, що використовуються в рюкзаках, зазвичай вимагають покриття, такого як поліуретан (PU) або силікон, для забезпечення водостійкості. Вінілонове (Vinylon) волокно, з іншого боку, веде себе як натуральний матеріал і набухає, коли стає вологим. Вологість також робить тканину більш щільною, дозволяючи їй витримувати вологу без необхідності в покритті. Це, в поєднанні з його чудовою довговічністю, є однією з причин, за якими Vinylon F став модним в Kånken з кінця 1970-х років.

Догляд: очистіть м'якою щіткою і теплою водою.

 

Особливості:

  • виготовлений з міцної і легкої тканини Vinylon F
  • стійкий до води і бруду
  • легка упаковка і розпакування
  • дві плоскі бічні кишені
  • передня кишеня із застібкою-блискавкою
  • ручки зверху
  • вузькі, еластичні плечові ремені
  • зйомна пінка для сидіння
  • логотип-відбивач на передній панелі

 

Характеристики:

Матеріал: основний: Vynylon F: 100% Polyvinyl alcohol; ручки / лямки: 100% Polypropylene

Об'єм: 16 л.

Розмір: 38 х 27 х 13 см

Вага: 0,3 кг.

Характеристики

Характеристики
НАЗНАЧЕНИЕ Город, Ежедневное использование
ДЛЯ КОГО Унисекс

Отзывы

Напишите ваш собственный отзыв
Вы пишете отзыв на товар:Рюкзак городской Fjallraven Kanken 23510
Ваш рейтинг