Language
Кошик

Кросівки Salewa Ws Wildfire Gtx (63488)

Out of stock
артикул
Кроссовки Salewa Ws Wildfire Gtx (63488)

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

Деталі

Оновлена жіноча модель Wildfire GTX – це комфортні кросівки для підходів до технічних маршрутів, походів з легким рюкзаком, подорожей та щоденного використання в місті. Взуття оснащене новою універсальною підошвою POMOCA Speed MTN, яка демонструє високий рівень зчеплення і чудовий контакт на різних типах поверхонь. Завдяки спеціальним складникам гуми POMOCA Butylic підошва краще тримає на вологому камінні, в той час як агресивний малюнок протектора покращує зчеплення на грязюці та мокрій траві. Верх кросівка виконаний з міцної сітки для комфорту та вентиляції в теплу пору року. Він доповнений решіткою EXA Shell, яка в сукупності з системою 3F забезпечує надійну фіксацію стопи та щиколотки. Шнурування Climbing Lacing дозволяє щільно зафіксувати кросівок починаючи від носка. Всередині кросівка знаходиться устілка OrthoLite, виготовлена з пористої піни, для кращого вологовідведення та додаткової амортизації. Кросівки також чудово підійдуть для використання і в умовах підвищеної вологості, оскільки доповнені мембраною GORE-TEX® Extended Comfort, що забезпечує захист від вологи та дихаючі властивості. Особливістю даного взуття є використання виключно синтетичних матеріалів.

Призначення: походи гірськими стежками, походи з легким рюкзаком, щоденне використання в місті, подорожі

Технічні характеристики:
Матеріал верху: повітропроникна сітка, решіткоподібний рант Exa Shell
Мембрана: Gore-Tex® Extended Comfort
Підошва: POMOCA Speed MTN
Маса: 350 г

Технології:
3F System – забезпечує гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи збоків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'яти – області, особливо схильної до натирання.
EXA Shell – решіткоподібний рант для додаткового захисту, “огортаючи” нижню частину стопи забезпечує стабільність та краще припасування до ноги.
Climbing Lacing – індивідуальні регулювання забезпечуються завдяки подовженій технічній шнурівці на передній частині взуття. Шнурування починається з носка кросівка, по аналогії зі скельниками.
Gore-Tex – мікропориста мембрана з чудовими показниками водонепроникності. Її пори в 20 000 разів менші за краплю води і в 700 разів більші ніж молекули водяної пари. Тобто, піт у вигляді пари виводиться назовні, а волога всередину не проникає.
Gore-Tex Extended Comfort – ідеально підходить для середніх і високих температурних умов під час значних фізичних навантажень як в приміщенні, так і на свіжому повітрі. Тривала дія водовідштовхуючих властивостей, підвищений рівень повітропроникності та дихаючих властивостей, комфорт, сухість і збалансований внутрішній мікроклімат ніг в теплу погоду.
POMOCA® Butilic – спеціальні складові гуми, що дають гарні результати зчеплення підошви на сухих і вологих типах поверхонь.
OrthoLite® – високотехнологічний матеріал устілок, який забезпечує гарний відвід вологи від стопи, має бактерицидне просочення, створює додаткову амортизацію та підвищує комфорт при використанні.

Характеристики

Характеристики
ДЛЯ КОГО Жіночий

Відгуки

Write Your Own Review
Ви пишете відгук на товарКросівки Salewa Ws Wildfire Gtx (63488)