Language
Кошик

Кросівки Salewa Ws Ultra Train Gtx (64411)

Out of stock
артикул
Кроссовки Salewa Ws Ultra Train Gtx (64411)

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

Деталі

Інноваційна модель жіночих кросівок Salewa WS Ultra Train GTX відрізняється функціональним і стильним дизайном. Конструкція орієнтована на максимально стійке зчеплення з поверхнями у погану погоду і стабільність на гірських рельєфах. Корпус моделі виконаний з «дихаючої» високотехнологічної сітчастої тканини з вологовідштовхуючим покриттям. Міцна накладка на заднику захищає взуття від промокання і випадкового травмування стопи. Еластична шнурівка легко затягується і фіксується одним рухом. М'яка внутрішня обробка не натирає ногу в процесі тривалої прогулянки або пробіжки. Завдяки технології Gore-Tex® кросівки відштовхують вологу, зберігаючи сухість і тепло всередині вироби. Для природного, комфортного кроку з бездоганною посадкою ноги виробник застосував технології Motion Guidance і 3F Total System. Міцна водостійка модель дозволить не думати про те, що прогнозують метеостанції і гарантує стійкість навіть на зледенілих поверхнях.

Технічні характеристики:
Матеріал верху: повітропроникна сітка
Матеріал підкладки: текстиль
Матеріал підошви: Michelin® Ultra Train
Система фіксації: затяжка
Вага: 275 г

Матеріали і технології:
Gore-Tex - мікропориста мембрана з чудовими властивостями водонепроникності. Її пори в 20 000 разів менші за краплю води і в 700 разів більші ніж молекули водяної пари. Тобто, піт виводиться назовні, а волога всередину не проникає.
3F System – забезпечує гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи збоків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'яти – області, особливо схильної до натирання.
Motion Guidance – шари підошви мають спеціально розроблену конструкцію, яка підтримує природній рух стопи, що дозволяє почуватись впевнено на будь-яких поверхнях.

Характеристики

Характеристики
ДЛЯ КОГО Жіночий

Відгуки

Write Your Own Review
Ви пишете відгук на товарКросівки Salewa Ws Ultra Train Gtx (64411)