Language
Кошик

Кросівки Salewa Ws MTN Trainer (63471)

Out of stock
артикул
Кроссовки Salewa Ws MTN Trainer (63471)

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

Деталі

Жіночі трекінгові кросівки без мембрани для походів з важким рюкзаком. Оновлений дизайн, зручна система підтримки стопи, подовжене шнурування, дозволяють максимально припасувати та адаптувати взуття під індивідуальні особливості ніг. Універсальна і багатофункціональна підошва Vibram® MTN Trainer Evo забезпечує надійність та стабільність у складних важкопрохідних місцях. Глибокі пази і агресивні протектори забезпечують оптимальне зчеплення на різних поверхнях.

Призначення: походи з важким рюкзаком (трекінг), подорожі, трекінг з елементами альпінізму, віа-феррата.

Технічні характеристики:
Матеріал верху: замша 1,6 мм, 360° гумовий рант, зносостійкий матеріал
Підкладка: сітка
Внутрішній матеріал: Nylon, Bilight Midsole
Підошва: Vibram® MTN Trainer Evo
Вага: 415 г

Технології:
3F System - забезпечує гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи збоків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'ятки - області, особливо схильної до натирання.

Climbing Lacing - індивідуальні регулювання забезпечуються завдяки подовженій технічній шнурівці на передній частині взуття. Шнурування починається з носка черевика, по аналогії зі скельниками.

Vibram - матеріал, що використовується на підошві взуття, робить її неслизькою при вологих погодніх умовах, при цьому матеріал напрочуд міцний, довговічний та гнучкий.

Характеристики

Характеристики
ДЛЯ КОГО Жіночий

Відгуки

Write Your Own Review
Ви пишете відгук на товарКросівки Salewa Ws MTN Trainer (63471)