Language
Кошик

Кросівки Salewa Ms Wander Hiker Gtx (63460)

Out of stock
артикул
Кроссовки Salewa Ms Wander Hiker Gtx (63460)

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

Деталі

Легкі (390г) чоловічі кросівки від перевіреного бренду Salewa. Захищають від дрібного дощу та вологи, в них комфортно та не парко. Виготовлені із міцного нубуку, який покритий мембраною Gore-tex. Вони розроблені, аби забезпечувати комфорт і захист під час піших подорожей по змішаній гірській місцевості, слизьких та брудних поверхнях, укритих травою чи снігом. Підошва Michelin Wander Hiker має розширену зону контакту, чим забезпечує більшу стійкість і фіксацію на нерівних чи слизьких поверхнях. Прогумований шар GumFlate зменшує навантаження на ногу і забезпечує необхідну амортизацію.

Призначення: змішані гірські походи різної складності (трекінг), хайкінг, скелясті маршрути (віа-феррата)

Особливості:
- захищають від дрібного дощу та вологи
- із міцного нубуку
- мембрана Gore-tex
- стійка навіть на слизьких поверхнях підошва Michelin Wander Hiker
- зменшує навантаження на ногу

Технічні характеристики:
Матеріал верху: нубук 1,6 мм
Матеріал устілки: GUM Flate
Мембрана: Gore-Tex
Підошва: Michelin Wander Hiker
Вага: 390 г

Технології та матеріали:
3F System — забезпечує гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи збоків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'яти — області, особливо схильної до натирання.
Flex Collar — особлива конструкція верхньої частини черевика (щиколотки), яка робить безпечнішими і комфортнішими спуски та підйоми, а також знімає навантаження зі суглоба.
Gore-Tex — мікропориста мембрана з надійними властивостями водонепроникності. Її пори в 20 000 разів менші за краплю води і в 700 разів більші ніж молекули водяної пари. Тобто піт виводиться назовні, а волога всередину не проникає.
Ortholite — високотехнологічні устілки. Їх відмінними рисами є: бактерицидні просочення (перешкоджають виникненню бактерій і запахів), особливий матеріал (гранули з поліуретану і гуми за технологією «відкритого» елемента) забезпечує відмінний відвід вологи від стопи.
Michelin Wander Hiker — унікальна формула створення підошв для взуття, що базується на тривалому досвіді виробництва автомобільних шин. Характеризується індивідуальним підходом та максимальною взаємодією із різними поверхнями, що гарнатує зручне та безпечне пересування.
 

 

Характеристики

Характеристики
ДЛЯ КОГО Чоловічий

Відгуки

Write Your Own Review
Ви пишете відгук на товарКросівки Salewa Ms Wander Hiker Gtx (63460)