Language
Кошик

Кросівки Salewa Ms Speed Beat Gtx (61338)

Out of stock
артикул
Кроссовки Salewa Ms Speed Beat Gtx (61338)

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

Деталі

Чоловічі кросівки Salewa Speed Beat GTX виконані з надміцних матеріалів, cпеціально призначені для використання в умовах активного руху, швидкісного чи пішого туризму. Завдяки технології Gore-Tex® кросівки відштовхують вологу, зберігаючи сухість і тепло всередині навіть у найрізноманітніших погодніх умовах. Універсальна підошва Pomoca Speed ??Hiking забезпечить надійне зчеплення з поверхнею. Протектор кросівок має агресивну будову та підійде для будь якого ландшафту. Надійна система 3F System забезпечує гнучкість і водночас гарантовану фіксацію в області щиколотки і стопи з обох боків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу і зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'яти - області, особливо схильної до натирання. Високотехнологічні устілки Ortholite забезпечують чудовий відвід вологи від стопи.

Призначення: активний рух, швидкісний та піший туризм, біг по пересічній місцевості, стежках, камінню, нерівних поверхнях, снігу та льоду.

Технічні характеристики:
Матеріал верху: повітропроникна сітка
Мембрана: GORE-TEX® Extended Comfort
Підошва: POMOCA® Speed Hiking
Вага: 350 г

Матеріали і технології:
3F System – забезпечує гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи з боків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'яти – області, особливо схильної до натирання.
OrthoLite® – високотехнологічний матеріал устілок, який забезпечує гарний відвід вологи від стопи, має бактерицидне просочення, створює додаткову амортизацію та підвищує комфорт при використанні.
Stretch Gaiter – еластична вставка зверху язика, яка захищає кросівок від потрапляння в середину піску, листя.
Anti-Rock Heel Cup – вставка з жорсткої гуми ззовні п’яти кросівка, що захищає ногу від механічних пошкоджень та додає стабільності.
Motion Guidance – шари підошви мають спеціально розроблену конструкцію, яка підтримує природній рух стопи, що дозволяє почуватись впевнено на будь-яких поверхнях.
Pomoca - демонструє високий рівень зчеплення і чудовий контакт на різних типах поверхонь. Завдяки спеціальним складовим гуми Pomoca Butylic підошва краще тримає на вологих каменях, в той час як агресивний малюнок протектора поліпшує зчеплення.

Характеристики

Характеристики
ДЛЯ КОГО Чоловічий

Відгуки

Write Your Own Review
Ви пишете відгук на товарКросівки Salewa Ms Speed Beat Gtx (61338)