Language
Кошик

Кросівки Salewa Ms Multi Track (64414)

Out of stock
артикул
Кроссовки Salewa Ms Multi Track (64414)

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

Деталі

Легкі та добре вентильовані чоловічі кросівки із підошвою Michelin підійдуть для швидкого пішого туризму та активних гірських видів спорту. Кросівки поєднують у собі ультралегкість, мінімалістській верх із амортизуючою устілкою та швидку шнурівку. Підошва має розширену площу взаємодії із поверхнями, що забезпечує стійкість навіть на нерівностях.

Мультифункціональна конструкція кросівок відповідає вимоги трьох різних видів спорту: хайкінгу, гірського бігу та велосипедного пересування у складних умовах. Взуття Multi Track надійне для піших походів, ідеально фіксується на нозі для бігу і, завдяки спеціально розробленому малюнку на підошві, забезпечує необхідну взаємодію із педалями велосипеда.

Призначення: хайкінг, гірські види спорту, велосипедний спорт

Технічні характеристики:
Матеріал верху: добре вентильована сітка
Підошва: Michelin Multi Track
Вага: 270 г

Технології та матеріали:

3F System — забезпечує гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи збоків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'яти — області, особливо схильної до натирання.

Ortholite — високотехнологічні устілки. Їх відмінними рисами є: бактерицидні просочення (перешкоджають виникненню бактерій і запахів); особливий матеріал (гранули з поліуретану і гуми за технологією «відкритого» елемента) забезпечує відмінний відвід вологи від стопи.

Michelin Multi Hiker — унікальна формула створення підошв для взуття, що базується на тривалому досвіді виробництва автомобільних шин. Характеризується індивідуальним підходом та максимальною взаємодією із різними поверхнями, що гарнатує зручне та безпечне пересування.
 

Характеристики

Характеристики
ДЛЯ КОГО Чоловічий

Відгуки

Write Your Own Review
Ви пишете відгук на товарКросівки Salewa Ms Multi Track (64414)