Language
Кошик

Черевики Salewa Ms Ultra Flex Mid GTX (64416)

Out of stock
артикул
Ботинки Salewa Ms Ultra Flex Mid GTX (64416)

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

Деталі

Чоловічі черевики із мембраною Gore-Tex для трекінгу, гірських походів, скелястих маршрутів. Мають посилення на носку. Конструкція підошви Michelin повторює природній рух ноги для досконалого зчеплення на будь-якій поверхні. Забезпечують надійну підтримку стопи. Пом'якшена щиколотка дозволяє робити більші кроки та унеможливлює натирання.

Особливості:
- водонепроникна мембрана
- пружна, ергономічна та міцна підошва, що забезпечує необхідну амортизацію
- пом’якшена щиколотка
- зручна “захована” шнурівка
- надійна фіксація ноги

Технічні характеристики:
Матеріал верху: повітропроникна сітка, вкрита матеріалом
Мембрана: Gore-Tex Extended Comfort Підошва: Michelin® Ultra Train
Вага: 385 г

Технології:
3F Total System — системи фіксації стопи, забезпечує додаткову підтримку ноги, гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи збоків. Оптимальний комфорт, стабільність та необхідна свободу руху, щоб взуття повторювало природний рух ноги.

Підошва Michelin— підошва розроблена за технологіями Michelin - виробника автомобільних шин. Виготовляється з урахуванням призначення взуття. Спеціальний малюнок протектора та склад матеріалів Michelin забезпечують надійне зчеплення з поверхнею. Ortholite — взуття миттєво адаптується до форми ноги, огортає її, запобігаючи утворенню вільного простору завдяки м'яким устілкам Ortholite.

Gore-Tex — мікропориста мембрана з надійними властивостями водонепроникності. Її пори в 20 000 разів менші за краплю води і в 700 разів більші ніж молекули водяної пари. Тобто піт виводиться назовні, а волога всередину не проникає.
 

Характеристики

Характеристики
ДЛЯ КОГО Чоловічий

Відгуки

Write Your Own Review
Ви пишете відгук на товарЧеревики Salewa Ms Ultra Flex Mid GTX (64416)