Language
Кошик

Черевики Salewa Ms Raven 3 Gtx (61343)

Out of stock
артикул
Ботинки Salewa Ms Raven 3 Gtx (61343)

Наявність товару в магазині уточнюйте перед візитом

Деталі

Salewa MS Raven 3 GTX - чоловічі черевики для технічного альпінізму. В даній моделі використано передові технологічні розробки фірми Salewa. Розроблені для комфортного використання у складних альпіністських умова, при не дуже низьких температурах. Мають задній рант, тому сумісні із напівавтоматичними кішками. Дана модель має зносостійку та міцну верхню частину із синтетичних матеріалів та замшевий язичок для більш комфортної посадки. Таке рішення робить черевики легкими (830 г черевик 42 розміру). По всьому периметру наявний гумовий рант для захисту стопи і черевика. П’ятка і носок мають вставки для більшої жорсткості.

Підошва Vibram WrapThread Combi (WTC) забезпечує відмінну підтримку та зчеплення на гірському кам’янистому рельєфі. Особливої уваги заслуговує глибока двоступенева шнурівка, що в поєднанні з SALEWA 3F System забезпечує відмінну підтримку голеностопу та дозволяє налаштувати посадку для різного підйому ноги - будь то довгі переходи чи скельні маршрути. Комір в зоні ахілу м’який, тому не натиратиме при довгих спусках. Всередині Raven 3 використано сітчасту підкладку та мембрану GORE-TEX® Performance Comfort. Устілка із технологією MFF+.

Призначення: альпінізм, альпійський трекінг, походи.

Особливості:
- чоловічі
- глибока двоступенева шнурівка
- сумісні із напівавтоматичними кішками
- м’який комір в зоні ахілу
- відмінна фіксація голеностопу
- мембрана GORE-TEX Performance Comfort.

Технічні характеристики:
Вага: 1660 г ( пара 42 розміру)
Матеріали верху: замша, міцна синтетика, гумовий рант
Підошва: Vibram WTC Проміжний шар підошви: TPU (термополіуретан)
Мембрана: GORE-TEX Performance Comfort
Дроп (перепад висоти між п’яткою і носком): 15 мм (висота каблука 35 мм, носка – 20 мм)
Колодка: широка

Матеріали та технології:
SALEWA 3F System - забезпечує гнучкість та водночас надійну фіксацію в області щиколотки та стопи збоків, створює оптимальну форму для максимального комфорту ноги. Система 3F підтримує всю стопу та зменшує тертя завдяки бездоганному утриманню п'яти - області, особливо схильної до натирання.
Climbing Lacing - індивідуальні регулювання забезпечуються завдяки подовженій технічній шнурівці на передній частині взуття. Шнурування починається з носка черевика, по аналогії зі скельниками.
MFF + устілка - устілка складається із декількох елементів, котрі можна комбінувати між собою, завдяки чому, змінювати внутрішній об’єм взуття.
 

Характеристики

Характеристики
ДЛЯ КОГО Чоловічий

Відгуки

Write Your Own Review
Ви пишете відгук на товарЧеревики Salewa Ms Raven 3 Gtx (61343)